Tidenes ‘United Nights’ helg!

Her feira eg, Geir Televik og David May eit av måla mot Bergsøy!

Det har tatt si tid å lande etter førre helg, men du betre meg så verdt det har vore! Det har vært lagt ned fleire veker, dagar og timar med planlegging. Då er det godt å vite at ting gjekk 90 prosent som planlagt. Dette skal verte ein tradisjon! For gutta fra Manchester storkoste seg i Fosnavåg og Ålesund. På dei neste linjene skal eg prøve å beskrive helga så godt eg kan…

Pete Boyle koser seg på hurtigbåten til Hareid. Bak han skimter vi Clayton Blackmores panne.

Fredagen reiste eg til Vigra for å hente dei, og det vart litt av eit kaos for å rekke ferga til Hareid, fordi David May stjal bilnøklane til taxisjåføren for å kødde, men heldigvis ga han tilbake nøklane slik at vi kom oss avgårde! Så det gjekk tilslutt bra. På Hareid stod tv2 med Thomas Aune og venta på oss og eg fekk samstundes beskjed om at en av mine sjåførar hadde vært uheldig på vei til Hareid, så eg måtte omorganisere sjåførar i siste sekund. Men utfordringar denne helga var eg førebudd på… Så bar det rett til Fosnavåg i tv2 bilen, sidan sjåføren min hadde altså kræsja…

Eg og Pete har sunge mykje ilag dei siste åra. Så ein del av oppvarminga til kampen blei nytta til akkurat det.
Laget vårt. David May merka seg tidleg karen oppe til venstre. For å sitere: ‘Fuck, we have a homeless cat here!’
Lee Martin står og beundrar mine fantastiske skills. Kan ikkje huske sist eg triksa med ballen…
Ein David May i toppform ynskjer Rune Frantsen lukke til med kampen.
Clayton (Sunbed) Blackmore slår ei langpasning.
Eg kjempar om ballen medan Pete Boyle har funne plassen sin på venstrekanten.
David May Superstar var tøff i duellane. Men det gjekk bra med Bergsøyspelaren.
Pete (Giggs) Boyle syner fram sine dribleskills.

Så etter mykje autografskriving og bildetaking før kampen, kom vi omsider igong. Vi kom under 4-1 i starten på andre omgang, men med Maysies innbyttarteknikk der vi berre kasta inn fleire spelarar, så kom vi tilbake med 14 mann og klarte 4-4 etter at Ålesund-legenda Erling Ytterland scora eit mål medan Geir Televik sannsynlegvis spelde seg inn på laget til 2012-utgava med tre scoringar. To av dei var perler. Tv2 stakk også i pausen for å gjere ferdig reportasja som skulle på lufta i minutta før Bolton-Man Utd på laurdagskvelden…. På overtid bomma eg også på åpent mål. Men det var vel kanskje det beste sidan vi då kunne gå til straffekonk.

Sjå fleire bileter og video under fra Heroynytt!

United showa i Fosnavåg

Etter at kampen var ferdig måtte eg avgårde for å hente håndkle til gutta fra Manchester, før det bar vidare til festen i sjøbuda til Bergsøy-legenda Kjartan Paulsen. Her vil eg rette en stor takk til Andrè Sæter, Vinjar Vikanes, Aleksander Goksøyr, Nico, Christoffer Jøsokbakke og ho mor for hjelpa i den hektiske timen fra kampen var over slik at festen fekk starta 😀

Alex, Nico, Andrè, eg, Pete og den uheldige sjåfør Niklas i godt slag på sjøbuda.
Lee Martin og tidlegare Tippeligakeeper Lars Ivar Moldskred, også kalt Massimo av May, koste seg.
Rune Frantsen, Lee, eg og the homeless cat.
Her syner eg her David fram i Fosnavåg sentrum.

Laurdag gjekk turen vidare til Ålesund. Her steppa kompis Andrè Sæter inn som sjåfør og fekk kjørt heile gjengen i sin bil. Eg veit ikkje meir enn at den bilturen måtte vært fantastisk artig for prestesonen Andrè 😀

Her er gjengen på ferga frå Hareid til Sulesund. Fra venstre ser vi Vinjar Vikanes, David, Andrè, Pete, Clayton og Lee.

På biletet over ser vi folket på ferga. Historia her er at vi fekk løyve til å gå opp i styrehuset. Men der var det kun ei dame som stod på alle fire på golvet og støvsugde golvet. Ho hørte ingenting, og plutseleg stod vi der. Man kan seie det var ein spesiell seanse. David May tok sågar og svarde mobilen til dama som jobba på gulvet bokstaveleg talt. Han er ikkje snau altså. Morsom kar…

Vel framme i Ålesund møtte vi gjengen frå Millers med Henning Mathisen og Kjell Runar Karlsen i spissen. Her fekk vi lunch på Redningsselskapets lokaler og det blei ei skikkeleg hyggestund med mimring med både Heroynytt sin video frå legendekampen og Manchester United sin historie dvd.

Pluss at David May ville sjå mykje morosame klipp på youtube av ein snakkande hund og greier. Eg har sjelden ledd så mykje som av den gjengen der. Clayton Blackmore delte intime og hemmelege historier frå Unitedmiljøet medan Pete Boyle holdt på dø av sult fordi han er vegeterianer og vi hadde ikkje akkurat tenkt på det i forkant…

Eg og Asbjørn Wille fornøgde med arrangementet så langt. Nå gjenstod berre festen…

Etter mimrestunda bar det rett til Millers i sentrum for det som var det fyrste Unitedtreffet på Sunnmøre. Her stod folk å venta på oss og stemninga var på topp inne på puben. Det skada heller ikkje at Liverpool tapte mot Stoke 😀

Pete Boyle var som vanleg i topp stemning på Millers som forsanger.
Publikum blei servert både song og gode historie frå Boyle og May på scena.
Her grillar eg Clayton Blackmore.

Clayton svarte etter beste evne om alle frisparkmåla han scora, medan Lee Martin fekk forklare korleis han klarde å score sitt einaste andre mål for United via namnebror Alvin Martin på West Ham i 88/89 sesongen!

Ellers  sang vi og fleire tok bilder. Tilbakemeldingane frå folk var utelukkande positive, så eg er særs gira på å gjenta dette. United gjekk også heilt berserk mot Bolton og scora fem mål, og etterpå var det klart for liveband med Fatty Sunroad. Så programmet var satt. Men det var noko med livebandet som forundra David May…

Aleksander Goksøyr (The Homeless Cat) gir alt på scena for Fatty!
Og eg undra på kva Maysie tenkte i det han såg ‘United XI’ sin reservekeeper frå kvelden før som vokalist…
Fatty sin eminente bassist Audun Håberg er svoren Unitedfan og tok ut alt på konserten!
Boyle sang med på konserten!
Både David, Lee og Clayton var fulle av lovord av gruppa Fatty Sunroad!

Seinare på kvelden stakk vi på uteplassen Bocca før enkelte tok det til hotellet medan andre stakk på nachspel. Fleire detaljar er ikkje nødige å gå ut med, anna enn at legendene hadde ein alle tiders tur og vil særs gjerne tilbake til Sunnmøre 😀

Før avreise til Vigra flyplass måtte gjengen seie farvel til dei kjekke vertinnene på Quality Waterfront Hotel i Ålesund.

Ynskjer at alle tar turen til Fosnavåg og Ålesund på neste Unitedtreff ein gong i 2012! 😀

En kommentar om “Tidenes ‘United Nights’ helg!

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: