UnitedNights til Sunnmøre!

Eg ser fram til å få David May & co på besøk hit opp til Sunnmøre. Her er vi fra en pub i Manchester.

I september kjem da David May, Clayton Blackmore, Lee Martin og supportersanger Pete Boyle til Sunnmøre for fotballkamp og supportertreff. Dette blir det første Unitedtreffet på Sunnmøre! Fredag 9.september skal eg ut til Vigra for å hente gutta før vi drar til Bergsøy stadion/Kunstgrasbane for en kamp mellom Bergsøy og mitt eget sammensatte ‘United XI’. Og dette skal bli eit storslagent show!

Clayton Blackmore går rett inn på høgrebacken på mitt sammensatte 'United XI'. Sikkert med en litt annen sveis...

Blant dem som er på mitt lag finner du profiler fra Sunnmøre som Erling Ytterland, Geir Televik og Unitedfansa Rune Frantsen og Lars Ivar Moldskred. Så utenom den ugleaktige Fatty Sunroad vokalisten Aleksander Goksøyr, som er med som reservekeeper, har eg spelara frå Hødd og Larsnes/Gursken. Samt at det å få sjå Pete Boyle spele fotball på Bergsøy stadion er eit syn man ikkje kan gå glipp av.

Det skal verte spennande å sjå kva mannen til venstre kan få til i fotballdrakt. Det samme kan vel seiast om karen til høgre...

Lørdag 10.september går ferda vidare til Ålesund og til puben Millers. Her satsa eg på at festen vert noke utenom det vanlege. For her har eg samarbeida med Kjell Runar Karlsen og Henning Mathisen fra ‘Red Army Aalesund’ og Asbjørn Wille fra Redningsselskapet og har via David May og Pete Boyle bestemt oss for å ta konseptet ‘UnitedNights’ til Norge. Men det er kun drøye 300 billetter tilgjengelige til supportertreffet, så her gjelder det klassiske ‘førstemann til mølla’ prinsippet! Og supportere fra hele landet er selfølgelig velkommen.

Denne vil du få i døra ved ankomst Millers! Kjøp den da vel!

Eg kan love at de som skaffer seg billett til kvelden vil oppleve ein kveld man sent kjem til å gløyme. For United spela også borte mot Bolton denne dagen/kvelden og det er jo perfekt for fans å få se kamp sammen med sine gamle helter og drikke øl. Så blir det synging, intervju med legendene og god stemning. I tillegg blir det også liveband på kvelden med Fatty Sunroad som har figurert på Svisj med sangen ‘Fat Authority’ det siste året. Og jeg vet at både May, Blackmore, Martin og Boyle gleder seg veldig til dette treffet.

De som vil ha billett til festen på Millers kan kontakte meg på mob: 95165434 eller Red Army Aalesunds Kjell Runar Karlsen på mob: 47296210. Ring og kjøp!

I Sunnmørsposten kan du lese denne artikkelen om arrangementet!

På den skandinaviske heimesida United.no, kan du lese denne artikkelen.

Eit av mine beste David May minner er frå 1996 då United var down by the riverside for å ta heim tittelen foran nasa på Kevin Keegan 😀

Det beste minnet folk flest har av Lee Martin er denne kampen 17.mai 1990!

En kommentar om “UnitedNights til Sunnmøre!

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: