Den verste sesong-dvden noensinne!

Mitt råd til Unitedfans er å ikke kjøpe denne. Fordi den suger!

Sjeldent har eg gledet meg så mye til at United sin sesong-dvd skulle dukke opp i postkassa. Nemleg Manchester United Season Review 2010/2011. Det er alltid like deilig å sette seg ned i sofaen, skru opp volumet på TVen og lene seg tilbake med flotte høydepunkter fra Uniteds sesong. Jeg hadde vært med på flere store øyeblikk forrige sesong som Berbatovs hattrick mot Liverpool, 5-0 mot Birmingham og ikkje minst kampene mot Schalke 04, Chelsea og Blackpool i mai. Så forventningene var høye med mange supre kamper å se fram til!!

Men alt skulle bli ødelagt. Helt ødelagt. Jeg skjønte tidlig at det var noe som skurret da den velkjente introen til ‘2 entertain’ var byttet til eit New York basert ‘Bombo selskap’. Men det lot jeg passere, for det kunne ikke være noe fare for at dvden skulle bli en nedtur. I stedet står jeg i dag og har mest lyst å sette fyr på dvden og filme det hele.

Jeg var ikke helt edru da jeg satte den på, men ble fort edru da høydepunktene fra åpningskampen mot Newcastle surret på skjermen. Dette var ikke likt noe jeg hadde sett før. Det var ikke en eneste sjanse, bare de tre målene. Greit nok det, i blant er det jo bare målene som har vært høydepunktet. Men dette gikk igjen så og si over alle kampene, og i flere av kampen var det store sjanser begge veier. Det fortsatte mot Fulham og det var bare så vidt jeg fikk med meg Paul Scholes sitt aller siste mål for United. Fordi vinkelen var forferdelig. På dette tidspunktet var jeg forvandlet fra småfull til edru og illsint!

Så i hjemmekampen mot Rangers i Champions League begynte man med musikk. Og kampen mot Liverpool da Berbatov scoret hattrick sist september ble bare rot. Syke vinkler på alt mulig og musikk i tillegg. Bare skandaløst. Og hjemmekampen mot Chelsea i mai ble samme messet. Man får ingen stemning av å kun se ryggen på Chicharito i det han setter ballen i mål. Nei dette ble for mye. Jeg har sett den to ganger nå og ser den helst ikke igjen.

Og bare så det er nevnt. Fa Youth Cup blir ikke nevnt med et ord!

Hvor er Martin Tyler? Sky Sports? BBC? Clive Tyldesley? ITV? ESPN og ikke minst John Motson?? Jeg ble mer og mer i harnisk over denne dvden. Og når det i tillegg kom musikk på mange av høydepunktene rant begeret over. Hvertfall inne i skallen. Noe av det verste var at bortekampene mot Chelsea og liverpool ble forbigått nærmest i stillhet. Jeg vil ha en objektiv vinkel på sesongen og studere hell og uhell for å si det sånn.

Men det som plaget meg mest, var at klippingen er gjort slik at de viser de aller fleste målene som et slags «show». Det er ikke den vanlige vinkelen først, med god kommentar og så reprise fra andre vinkler. Nei, her har den med ansvar for redigering gått berserk. Kameravinkelen kan fort skifte 2-3 ganger på bare noen få sekund, noe som gjør det så og si umulig å få med seg målet. Fy Faen altså! MUTV må skamme seg! Jeg har selv sendt søknad dit med tanke på jobb, men nå vil jeg helst ikke ha noe med dem å gjøre. Kommentator Stewart Gardner er sikkert en fin fyr med stort hjerte for United og det er helt ok å høre på han i ny og ne. Men gjennom en hel dvd og så jævlig subjektiv det blir? Nei takke meg til! Det høres ut som han har noe opp i ræven hver gang han hever stemmen.

Så skuffa som dette har jeg ikke vært på en god stund!! Dette ødela litt av sommeren. Og jeg håper og ber om at det blir laget en ny sesong dvd som er mer lik de gode gamle. Jeg har sesong dvd-ene fra 93/94 fram til nå og de er super underholdning. Sesong Dvden fra 06/07 er den beste etter min mening. Denne må være den verste noengang. Og jeg har sett alle fra 87/88 hos min veldig enige venn Magnus Sanden i Bergen.

Jeg begynner å lure på om det bare er jeg som kanskje er for tradisjonell, eller om det er flere som sitter med følelsen av at denne sesongdvden er for dårlig? Jeg håper i det minste det. For hvis ikke er det like greit at verden snart skal gå under ifølge mayakalenderen.

Her er noen pluss og veldig mange negative punkt!

Pluss:

Minivideoene i buildupen til kamper
Noen av intervjuene (Chicarito, Bebe og Smalling og noen intervju jeg ikke har sett før)
Preseasonklippene i starten
Tributene til noen av spillerne
Ekstra materialet

Minus:

MUTV kommentering
Ingen Sky/ITV/BBC kommentering
Grufulle kameravinkler
Bakgrunnsmusikken i mange av kampene
Veldig ofte kun fokus på spilleren i scoringsøyeblikket, så man ser aldri at ballen går i mål.
Ingen høydepunkter
Kun MUTV intervjuer (ingen Sky/ITV/BBC intervjuer)

Summarum= En grufull DVD. Send klagemail til info@bombo.com for å få dem til å forstå dette. For dette kan ikke gå upåaktet hen! Please!

Egentlig er målene mest slik som i denne traileren under. Slik skal det ikke være. Vi skal se målene i real time!

2 kommentarer om “Den verste sesong-dvden noensinne!

Legg til din

  1. Helt enig med deg Thomas, at ikke noen i manchester har klaget på Mutv kommentatoren Stewart Gardner er for meg ubegripelig. Hver gang jeg hører han kommenterer så slår jeg AV lyden. Han må være den verste kommentatoren EVER. Når jeg leste at det var han som var kommentator på den DVD så lot jeg være og bestille den. Må vell være noen oppegående mennesker i den kanalen som kan si det at det høres helt forferdlig ut når han kommenterer.

    Jeg støtter deg fult ut i det du skriver her.

    Mvh Anonym.

    1. Takk for det. Dette synes eg er viktig å få påpekt. Er deilig å høre Martin Tyler og Clive Tyldesley når United goaler i sluttminuttene. Men alt dette fiksfakteriet takler eg ikkje! Takk for støtten!

      Mvh Thomas

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: