Den største finalen!

Ventetiden er over kl.20.45 imorgen. Måtte det beste laget vinne.

Det har ikke vært lett å vente på denne finalen. Det har lenge virket som en drøm å få oppleve United i en finale på Wembley. Jeg skulle gjerne vært der, men lommeboka sa stopp. Akkurat nå dagen før dagen sliter jeg med formen, men jeg er overbevist om at det er finalenervene som har kommet for alvor.

Det er spennende å se hvilket lag United kommer til å stille med. Men alt tyder på at Chicharito starter på topp med Wayne Rooney like bak. Midtbanen ser mest sannsynlig slik ut: Valencia, Carrick, Giggs og Park. Her er det sikkert Park som får en større rolle med å ta Messi. Men han må uansett takes som eit lag. Det er ingen poeng i å mannsmarkere spillere. Til det har Barcelona altfor mange gode spillere. Men den midtbanen er nøyaktig samme oppstilling som kruste forbi Schalke sist måned. Men Schalke er ikke Barcelona, så her må det bare klinest til. Alle må prestere på topp.

Jeg vil ha Chicharito på topp, fordi han vil strekke Barcelonas lag. De liker ikke å bli presset bakover. For de står ofte høyt og lykkes med det. På grunn av to ting, kollektivt sinnsykt ballpress når man mister ballen. Og man spiller forferdelig godt pasningsfotball. Ligger Barca dypere blir det mer rom for å United til å spille i mellomleddene. United må angripe, men med fornuft. Men United er alltid best når det er på egne premisser.

Rooney må kjeppjage en spiller som Andres Busquets. Slik at han ikke får tid til å distribuere ballen. Forresten er spanjolen en spiller eg misliker på det sterkeste. Manipulering, filming og det ene og det andre får man fra denne ufyselige spilleren. Man kan argumentere for at Ronaldo og Nani er ille, men denne fyren tar kaka. Jeg husker at Scholes gjorde en hærlig takling i finalen for nøyaktig to år siden. Men noe slikt igjen vil garantert føre til rødt kort. Se taklingen her. Jeg synes den er deilig.

Ellers er det siste gangen vi får se Edwin Van Der Sar i Uniteddrakt. Mannen har hatt en fantastisk karriere og vil gjerne avslutte med stil.

Kan Edwin gjøre som Peter Schmeichel og gi seg i United med en Champions League-pokal?

Uansett, i morgen skal jeg på pub i Bergen for å se kampen. Hvilken er ikke helt sikkert enda. Men om du er på sunnmøre/Ålesund anbefales Millers. Her arrangerer Red Army til stor finalefest. De skriver følgende på sin facebookside:

*Dørene åpner kl.12.00. Det vartes opp med god musikk, gamle finaler på storskjerm, litt snadder innabords og stemning på høyt nivå. Fra kl. 17.00 intensiveres vorspielet! Vi skrur opp musikken et hakk til, og går for gull! 
* Reprise av tidligere finaler, samt andre godbiter
* Salg av supportereffekter
* Lett underholdning + + +*

Vil du komme i rett stemning før finalen? sjekk denne fantastiske videoen fra MUTV.

God kamp!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: