Det nærmer seg klimaks i Manchester!

Stemningen på Bishops Blaize i Manchester forrige uke er noe av det råeste jeg har vært med på!

Sist tirsdag satte jeg kursen mot Manchester vel vitende om at to gevinster ville gi sesongavslutningen et fantastisk klimaks for alle røde, hvite og svarte i hele verden. Alt annet var heller aldri noe alternativ. Hatters Hostel har vært mitt hostel mang en gang der borte og det skuffet meg heller ikke denne gangen. Så da var losji for den neste uka sikret.

Etter ankomst var det egentlig bare å ta en rolig kveld med øl og burger til Barcelona-Real Madrid. Her skulle de spanske filmegigantene spille om retten til å møte United eller Schalke. 1-1 endte det med litt mer fotball nå enn sist. Nok om det. Over til onsdagen.

Jeg sov ganske lenge og tok en bedre lunch. Så hentet jeg billetten min hos Bjørn Bjørkli fra US på et hotell og her møtte jeg to gamle kjente fra Ulsteinvik. Hvem de var ser du på bildet nedenfor. Så tok vi taxi opp til Old Trafford og pratet om United og litt om det som har hendt på hjemlige trakter i det siste. Mellom annet dramaet i Bergsøy! Men her var det fullt fokus på United og vi kjente alle mann at Stellaen og Fostersen etterhvert begynte å ta taket i kroppen.

Her er jeg sammen med Hans Christian Ødegård og Christoffer Jøsokbakke. Skål!

Det var faktisk en ganske avslappet, men stor stemning foran kampen mot Schalke 04. Men tyskere har aldri vært noe godt omen for United, med unntak av mirakelet i Barcelona i 99. Så her kunne man ta ingenting for gitt. Ferguson valgte også et annerledes mannskap og stilte med blant andre Darron Gibson til min store skrekk! 😀

Men iren viste seg fra en litt bedre side denne gang med mål og assist. Og ikke minst scoret Anderson to mål. Hva i alle dager?! Nesten uhørt. Men uansett ble det nå klart at ‘We are the famous Man United, and we are going to Wemberley’!

I vinduet under ser du oss etter kampen. Fant et klipp på youtube! Det er vel unødvendig å si at jeg er mannen med den gule og grønne trøyen i midten… Synes også at håret i nakken min er jevnere enn jeg trodde 😀

Torsdag og fredag ble forbigått i stillhet. Her prøvde jeg mest å få tiden til å gå ved hjelp av soving. Men lørdag var det klart for fest! Her tok jeg turen innom Walkabout der Norman Whiteside feiret sin 46 fødselsdag. MUTV’s Mark Sullivan ledet showet briljant og Big Norm stod i baren mellom opptredenene på scenen. Det var akkurat som i glansdagene for den gamle Unitedspissen. Bare at gressteppet var byttet ut med scenen. Her fikk jeg stor oppmerksomhet for min hvite jakke. Men det er ene og alene fordi jeg aldri fant en mer anonym jakke på alle butikkene rundt om i Manchester. Tror jeg trenger en briefing i gode klesbutikker som har Blazerjakker! Anyone?

Det er ikke rart at Norman ikke kjente meg igjen fra 2006, for jeg hadde slitt selv. Jeg ser både sliten og småbrisen ut på dette bildet. Stella please?

Etter bursdagsshowet endte jeg opp på en av de minste pubene i Manchester. Har du lyst til å stå veldig intimt med folk og drikke øl, er The Circus Tavern i Portland Street å anbefale! Her er du trygg så lenge husverten liker trynet ditt! Eller jakken din 😀

Frisk og opplagt til kamp en søndag morgen! Fleip eller fakta?

Så var dagen kommet. Manchester United-Chelsea! Alt annet enn tap mot Chelsea ville være et stort steg nærmere nr.19. Har var det bare å komme seg til Bishops så fort som mulig. Etter en liten halvtime i kø var jeg inne og fant min etterhvert faste plass i trappen. Her traff jeg som vanlig kjente og ukjente. Men vi var der alle sammen for å feire laget vårt og støtte guttene fram til seier.

Det kokte på Bishops. Ser ut som jeg kokte også! Skylder på mobilkameraet...

Utenfor stadion fant jeg også min gode venn Ole Magnus Storberget som drev med sine ‘fem på gaten’ innslag foran PL-sendingene. Så her fikk jeg assistert han litt med å plukke ut både det ene og det andre av intervjuobjekter. Det finnes makeløse og fargerike folk overalt!

Old Trafford rett før kampen.

Men over til kampen. Dette ble den beste kampopplevelsen jeg har hatt. Den slår United-Real, United-Liverpool og United-Arsenal av store kamper jeg har vært på før. For dette var stemning og en fantastisk nerve. Pluss at kampen fra Uniteds side var helt suveren! Ryan Giggs blir bare yngre og yngre. Man of the Match! Og Chicharito. Hva skal man si? 36 sekunder! Da tok det helt av. Man bare visste det ville bli mål. Årets kjøp.

United moste på videre og det var ikke ufortjent da Nemanja Vidic stanget inn et innlegg fra hvem andre enn Sir Ryan Giggs. United kunne gått til pause med mer enn 2-0. Men det var vertfall ikke mindre enn de røde djevler fortjente. Chelsea reduserte i andre omgang og det, sammen med Uniteds mangel på besluttsomheit foran mål ga stor spenning på slutten. Under ser du litt av stemningen fra dagen!

Nå er det et poeng som trengs på lørdag mot Blackburn for å vinne ligaen. Det blir ikke enkelt. Men United er i flytsonen og det er ikke noe som skal stå i veien for nr.19!

Neste fredag er det tilbake igjen. Da skal jeg overvære siste hjemmekamp mot Blackpool. Og FA Youth Cup finalen mot Sheff Utd i samme slengen! Snakkes!

NR.19 IS ON IT’S WAY!!

2 kommentarer om “Det nærmer seg klimaks i Manchester!

Legg til din

  1. Utrulig bra Blogga Thomas 🙂 sog ut så du hadde en fantastisk tur nedover, å full pott i tillegg. Synst det va noke kjent med dissa karane fra ulsteinvik.

  2. Super stemning på Bishops før kamp! Super stemning under kamp! Super stemning på Bishops etter kamp! Glory Glory

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: