På denne dag!

Steve Bruce feira vinnermålet mot Wednesday seks minutt på overtid. Dette satte United på kursen mot det fyrste ligagullet siden 1967.

Våren 1992 hadde det gått galt då Leeds tok igjen Manchester United på oppløpsida og snøt dei raude djevlane for gullet. Leeds hadde då Eric Cantona på laget, men han blei i nov 92 solgt til Manchester United for en liten slump pund. Det førte til at United fekk alvorleg sving på sakene og kjempa om gullet påfølgande sesong.

10.april 1993 burde United vinne mot Sheffield Wednesday for å ha skjebnen i sine egne føtter. Men Wednesday fekk straffe som dei scora på og det såg stygt ut mens klokka tikka fort mot 90 min. Men eit par minutt før ordinær tid var ute fant Steve Bruce ut at nok fekk være nok. Sjå dramaet i vinduet under!

Ellers har helgen vært særs bra med ny seier mot eit blekt Fulham, mens Chelsea venter på motsatt side på tirsdag. Utgangspunktet er særs bra etter 1-0 seieren borte på brua på onsdag. Det lukta svidd av denne sesongavslutninga, og i tillegg spela Bergsøy avgjerande kvalikkamp til 1.runde i cupen på tirsdag mot Skarbøvik. Etter det eg har fått høre er det ca 30 år siden Bergsøy sist var der!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: