Sjanse til å slikke sår!

Her blir desverre Stuart Holden skada såpass at han må finne seg i å være ute eit halvt år. Evans fekk eit fortjent direkte raudt kort.

Om man ser vekk fra ein ikkje heilt uviktig landskamp, så er det ikkje viktige fotballkamper igjen før 2.april. Den ventetida kan virke lang, men for fleire lag er det ein sjanse til å slikke sine sår og få sine beste menn på beina igjen. United har altfor mange mann ute, spesielt i det bakre ledd. Situasjonen vart ikkje bedre av at Jonny Evans må sjå dei tre neste PL-kampane frå tribuna etter si stygge takling på Bolton’s Holden.

Det er ein heilt kakevill avslutning på Premier League i år. Berre tre poeng skiljer Blackburn på 13.plass og jumbo Wigan på tabellen. I toppen er det også jevnt. United skal møte Arsenal og Chelsea i løpet av den fyrste veka i mai. Det blir grisespennande. Eg håper Tottenham kjem med til Champions League på bekostning av enten Chelsea eller Manchester City. Kven er ikkje så farlig. Bere tanken på at Fernando Torres eller Carlos Tevez må finne seg i Europa League neste sesong er fristande. Motekongen Mancini får vel sparken også da? Nei det er så mykje å spele om at det er heilt ille bra.

Apropos Arsenal. Hadde dei hatt en stabil keeper og to gode midstoppere i Rio/Vidic klasse, då hadde eg for alvor fryktet dem. Arsenal hadde i fleire år den mest stabile femmeren bak med Seaman,Dixon,Keown,Adams og Winterburn. Jens Lehmann kom inn og tapte ikkje på over eit år. Dei har hatt Sol Campbell og Ashley Cole. Patrick Vieira, Henry, Bergkamp and the list goes on.

I dag er det etter mi meining en gjeng gutter som har erstattet mannfolka. Då blir det vanskeleg å vinne ting når man alltid får skader på Fabregas og Van Persie i viktige deler av sesongen. Vel, skader kan man ikkje forutsjå. Det veit alle supportere. Men hovedproblemet ligger på keeperplass, midstopper og venstreback. Verken Clichy, Squilacci og Koscielny er gode nok etter mitt syn. Og med skader på polakken med det vanskeleg navnet og Fabianski, er nå Jensemann på plass igjen. Og som en typisk tysker, trur eg at sjølv om han lider med laget, så fryder han seg pittelitt over Almunias forferdelige tabbe på West Broms andre mål i 2-2 kampen sist laurdag. Eg hadde kanskje frydet meg litt sjølv? Hadde ikkje du? Bere litt?

Jens Lehmann er tilbake i Arsenal ut sesongen. Får han sjansen på bekostning av Almunia? Her er dei i gode gamle dager foran en kamp.

Eg trur Arsenal sprekker. Men kampprogrammet er ellevilt. Så alt kan vel egentlig skje. Upton Park som er neste stopp for United har vel heller ikkje alltid vært en happy hunting ground for ei gulljagende United.

Jonny Evans deltek ikkje i den kampen pga hans stygge takling på Holden. Ein som ikkje fekk direkte raudt for ei stygg takling er Liverpools Jamie Carrager i kampen 6.mars. Her kunne også Rafael fått raudt. Men her kunne rett og slett ikkje dommaren gi raudt fordi han ikkje ga det til Carragher. Det er ikkje for å klage. Bere for å sammenlikne og kritisere dommerstanden i Premier League 😀 sjå taklinga i vinduet under.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: