Rooney pisser på United!

Skulle heller sett Rooney slik i framtida enn å tjene seg enda sykere rik i fks Manchester City.

I dag kom beskjeda eg aldri hadde venta. Sir Alex Ferguson seier i eit intervju med MUTV at Wayne Ronney vil vekk frå klubben. Eg er i sjokk og særs forbanna. Eg var i Manchester i helga for å jobbe for tv2 og sjå kampen mellom Manchester United og West Brom. Tanken var då å sjå Rooney komme tilbake på laget og score mål. Men etter helga sit eg igjen med fleire spørsmål. Kan Manchester United ta tilbake seriemesterskapet? Nei. Kor avhengig er laget av Ryan Giggs og Paul Scholes? Mykje. Har Rooney ei framtid i United? Uvisst. Trass fleire feil er forsvaret greit. Eg skal helst sjå at forsvaret blir slik framover. For problema starta ikkje der. Dei starta på midtbana. Det er selfølgeleg uheldig at Valencia er ute. Men når man har spelarar som elendige Gibson, feige Carrick, Park,shit Anderson, Owen og kjeks Hargreaves, medan Edwin, Scholes og Giggs snart er 300 år til sammen, er det klart at stallen ikkje holder mål. Det var for å få ut litt frustrasjon om dagens stall. Og det blir ikkje meir positivt at Rooney ønsker seg vekk. Og kanskje helst til Manchester City til kompisene Tevez og Milner? Kvalmt. Då kjem eg til dagens bloggkjerne.

Rooney sa i mars at han vil bli i klubben på livstid. Nå vil han vekk. Det er også heilt klart at pengane i City frister. Men Fergie skulle gi han det beste forslaget noken spelar kunne få i England, så her stikker nok foten dypere enn som så. Men kva i alle dager er det som har fått Wayne til å ville dra fra Manchester United, Old Trafford, Sir Alex Ferguson, Champions League, fansen og statusen det innebærer? Sykt. Han misser all respekt hos meg hvertfall. Egentlig skulle eg ønske at han råtner på reservelaget før han tok turen til Real Madrid. Men han må selges så kjapt som mulig for å få igjen noke. Og med Evertons krav på 25% av overgangen, kan det hende at United skikkeleg sitt igjen med haka i kvepsebolet.

Her har Sir Alex si største utfordring så langt. Cantona klarte han å overtale. Mens alle veit at Stam, Keane, Van Nistelrooy, Ince, Beckham og egentlig også Kanchelskis måtte forlate klubben etter å ha gått imot sjefen. Fergie har vært som ein far for Rooney, men nå pisser han både på fansen, klubben og sjefen. Ein Rooney-overgang til fks Manchester City ville få Figo (Barvelona-Real Madrid),Tevez og Sol Campbell (Tottenham-Arsenal) overgangane til å blekne i forhold. Campbell og Figo var ille nok, men eg reknar dette for enda verre om det skulle skje. Har ikkje Rooney forstått noke??? Man går ikkje til naboen på den måten her. Heilt greit at City vil prøve med sine økonomiske musklar, men her bør spelaren skjønne sitt eget beste. Det gjer tydeligvis ikkje Rooney. Eg og United.no trur han har spelt sin siste kamp for United. For United vil aldri dø. Trur eg…

Rooney fortvila etter brent sjanse mot WBA sist.

WAGS. Det flotte kallenavnet på fotballfruene i England. Colleen og Victoria håper eg brenner ein viss plass. For dei har ødelagt to av dei største spelarane United har hatt i nyere tid. Ein annen bloggar som helde til på Tier 3 på Old Trafford, trur at Rooney kjem tilbake på Old Trafford i februar i ei lyseblå drakt. Andre eksperter trur også at han er ferdig.

Eg er bekymra for framtida. Å misse Ronaldo og Rooney iløpet av kort tid er vanskelig. Spesielt med det åpenbare økonomiske handicapet klubben har fått. Eg vil gratulere Liverpool med at dei vart kvitt hickupen og barberbladet. Men med ein ny yank må det vel bere sjåast ann. Nei, her er det berre å stålsette seg for ein borgerkrig i Manchester om kort tid. Då skal eg hvertfall være der! Med våpen… Du pisser berre ikkje på sjefen vår Rooney. Mitt tips til deg: ‘Go and fuck yourself ‘.

Sjå intervjuet med Fergie her:

En kommentar om “Rooney pisser på United!

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: