In the land of Green and Gold!

Beckham salutes the fans with the Green & Gold-scarf around his neck! Picture: EPA

I landed in Manchester on tuesday night with high expectations of a great game against Milan the following night. I met up in the bar at the Britannia Hotel in Manchester with mates from Fosnavåg, Frank and Stian. We only had a few beers that night to get ready for the following day…

So it was early up next morning to go to the hotel to get my matchticket. It was as well great to meet people from the supporterclub at the Britannia Hotel again. People was very excited about the game and many where a bit nervous. And you should never write AC Milan off. It was also a great moment to meet my good mate Stig Løkken again after two and a half year! We will be there next weekend as well, when United takes on that red team from merseyside 😉  Thursday night, Channel Five!  Thursday Night, Channel Five!…

Stig and me!

I had mine thoughts beforehand that the GREEN & GOLD-campaign would be big. But this was just awesome. The whole Bishops Blaize was full of green and gold scarfs and retrokits. I thought I was at a Norwich-pub most of the times! It was talk about not attending the first ten minutes, but that never happened. But I think the United-fans should consider do something drastically. Cause ‘talk is cheap, you have to go out there and do it!’  That’s the words you often heard from mine and Stig’s hero Roy Keane!

Stretford End with G&G-scarfs and anti-Glazers songs!

It was anyway a great night. The highlights can you see below. I just have to say that from the moment David Beckham came on, it was a feeling of euphoria. I was there the last time he played a CL-match at Old Trafford, and to be there now again 7 years on was just amazing. A few tears pressed their ways out when he putted on that G&G-scarf at the end. I am very sure he knewed exactly what he was doing. Because he is a Unitedfan himself, so we all know he is at our side. I will always love that guy. In the interview after the game he said he did  just put on the scarf to show support for the old Newton Heath-colours. He has given the G&G-campaign a face that gives it attention further than both britain and europe. And would probably put more pressure on the fucking Glazers…  Well Done Becks!!

I just wish Edwin could have pretended not to stand any chance of saving that amazing volley from Becks. I am actually sure Old Trafford would have celebrated for him!

Highlights from the game:

It’s just a week before I’m back in Manchester again. Then it is the scousers who surely will try to get their usual win and get Vidic sent off. It’s going to be a cracker! I hope it goes better this year at home. And United are in the mood nowadays to beat everyone, so it’s going to be very interesting!

Sir Matt, me and my G&G-scarf.

I had a horrid time last thursday-morning, cause I had a bust up with the reception-guy at Hatters Hostel where he refused me to charge my phone. I could not get to my mate for a sleepover for that. So I ended up saying a bad thing to the receptionist and ended up on a hotelfloor. But heck! I was there when Beckham showed his support for the G&G-campaign!  Have a good night!

Do you think Beckham took on the scarf to show his support for the G&G-campaign?

3 kommentarer om “In the land of Green and Gold!

Legg til din

 1. Hei Thomas!

  Flott blogg du har!

  Jeg må si jeg føler med dere, som har en ledelse som ikke vil høre på fansen, men utelukkende ser på egen profitt som det viktigste. Vel nå er vel ikke the Glasers kjnet for å være så flinke med pundene eller dollarene sine.
  Wolves, som er mitt favoritt- har ingen gjeld, men en sund økonomisk struktur og en eier som legger sten på sten nemlig Mr Morgan som har ca 6 milliarder på bok.
  Wolves ser ut til å berge plassen i PL, dog noen kamper igjen, men skulle vi overleve så er vi ett skritt videre for å bygge et solid lag.

  Jeg håper for fansens skyld at det ordner seg for Man U og pool. Forferdelig trist det som skjer nå.

  Men pengene er makten, og sånn vil det vel bli i lang tid…

  Hilsen vargas12

  1. Hallo Vargas!

   Tusen takk for det. Eg beundrar sånne lag som har sunn økonomisk struktur. Det hadde United også fram til Glazers fekk kjøpt opp den siste aksja som betydde overtakelse. United brukte masse pengar ja, (les:Veron,Van Nistelrooy,Ferdinand og Rooney), men so var United også verdens rikeste klubb pga egen markedsføring og sportslig suksess. Men slik kunne det ikkje fortsette… Penger he all makt ja. Aston Villa har vel også en amerikansk eier. Merkelig at vi aldri hører noke fra den kanten. Men det er fordi han støtter laget og gir manager O’Neill det han trenger om han trenger det. Det fekk eg høre av en irsk Villa-fan her i går. Virka som en likandes kar han villa-eieren:) West Ham er også eit skrekk-eksempel…

   No er det selfølgelig artig for Unitedfansen at det går så dårlig me Liverpool, og dei har vært uheldige me skader og manager Benitez he vel ikkje tatt dei rette valga denne sesongen. Men mye skyldes presset utenfra og eiere som ikkje har råd til å støtte han. So eg syns det er trist at det går dårlig pga eiere. Om du skjønna?

   Men sats på at Wolves holde seg i Premier League. En fin klubb det med fargerike supportere:) He møtt endel av de i england opp gjennom åra. So kan du følge med bloggen for framtidige innlegg:)

   PS: Heite du Teige du også ja? hmm

   Mvh Thomas

 2. å vere på den kampen må ha vert rått thommas!!!!
  fin blogg du lager, og ps skulle sove bortimot kor som helst for å være der! hehe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: