Fotball er ikke alltid viktig

Dette innlegget er noe som kanskje ikke passer helt inn her. Men jeg føler jeg kan skrive det likevel. Jeg vil skrive det på grunn av noe tragisk som har skjedd med en kompis av meg. Morten Jellestad gikk bort onsdag etter å ha fått hjertestopp i helgen. Han elsket Manchester United over alt på jord, og hans ord etter Champions League-triumfen var ‘keep the red flag flying high, cause man united will never die’. Han skulle bli med til Manchester for å se United på Old Trafford (bildet) nå den siste helgen i september. En tur der jeg hadde fått oppdraget med å være reiseleder. Jeg ringte rundt til alle som skulle være med,  han fortalte meg at han var vannvittig klar for å sjå united for første gang ‘live’ i sitt liv. Men ikke alle kommer dit de vil her i livet…

Eg har fått litt annet perspektiv på ting etter dette. Fotball blir liksom ikke like viktig lenger. Og alle de som sier at fotball er viktigere enn livet må ta feil. Fotball er viktig for dem de gjelder. Men har du valget mellom livet og et tap i en finale som du kanskje ikke kommer til før om 40 år skulle vel valget være enkelt.

Reaksjonen min er veldig variabel. Fra tanker om de gode tider til sjokkskadet tristhet over at en av oss er brått revet bort. Manchester United familien på fotballpuben i Bergen blir et fast medlem mindre fremover. Men vi vil reise oss og komme sterkere ut av det.

Rest in peace Morten and keep the red flag flying high!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: